Plaćanje

Cijene

Istaknute cijene proizvoda su maloprodajne, sadrže iznos poreza na dodanu vrijednost te su izražene u kunama. Cijene su podložne promjenama. Istaknute cijene proizvoda ne sadrže cijenu troškova prijevoza, dostave ili poštanskih usluga koje se naplaćuju dodatno.Sukladno važećim odredbama Zakona o zaštiti potrošača, Bio eko sistem d.o.o. može po svojoj odluci određene proizvode ponuditi po cijenama nižim od cijena u redovitoj prodaji odnosno uz poseban popust koji je dostupan pod istim uvjetima svim Korisnicima ili samo točno specificiranoj skupini korisnika. Uvjeti posebnih oblika prodaje poput trajanja takve prodaje, ograničenje količina robe, visina popusta i sl. bit će detaljno opisani na stranici proizvoda.Nakon proteka roka prodaje po cijenama nižim od cijena u redovitoj prodaji, Bio eko sistem d.o.o. ne može primati narudžbe po uvjetima koji se odnose na posebne oblike prodaje kojima je istekao rok.

 

Mogućnosti plaćanja

Za naše kupce osigurali smo sljedeće načine plaćanja:

  • Mogućnost plaćanja gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Opcija plaćanja prilikom preuzimanja (“pouzećem”) omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same isporuke na navedenoj adresi. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke

  • Plaćanje internet bankarstvom/ općom uplatnicom

Odabirom ovog načina plaćanja, odmah po zaprimanju Vaše narudžbe dobit ćete putem e-maila ponudu s podacima za uplatu.

  • Pay Pal

Online plaćanje za korisnike PayPal-a. Ako odaberete plaćanje putem sustava PayPal, Bio eko sistem d.o.o. vas preusmjerava na PayPal sustav. Više o PayPal-u možete pronaći na linku https://www.paypal.com/hr/webapps/mpp/home.