Pranje kontejnera

Zaštita okoliša i zraka jedan je od vrlo bitnih problema koji muče današnjicu. Odlagališta otpada, prerada fosilnih goriva, izgaranja biomase samo su neki od uzročnika koji dovode do povećanja metana u atmosferi, a nalaze se nama na dohvat ruke. Svaki kontejner, kanta za otpade, odlagališta za bio otpad su veliki problem kojemu treba stati na kraj. Pranje svih vrsta kontejnera i kanti od 80l – 1100l vrhunskom tehnologijom koja je predstavljena na IFAT sajmu, najvećem stručnom sajmu na svijetu za zaštitu okoliša, garancija su da su naše usluge vrhunske. U suradnji s inozemnim tvrtkama koje se ovim poslom bave dugi niz godina i koje su se dokazale širom Europe, u Hrvatsku Vam donosimo uslugu pranja svih vrsta kontejnera.

Svaki kontejner za otpad ne samo da je izvor neugodnog mirisa već je i izvor mnogih štetnih tvari.
*Koliko ste se puta zgrozili nakon sto ste otvorili ili samo prišli nekom kontejneru?
*Muka Vas je od same pomisli da ga otvorite  rukama?
*Plašite se onoga sto ćete vidjeti unutra (crvi, žohari, glodavci)?
*Ne smijete otvoriti prozore jer ste u blizini kontejnera?

Za sve Vaše probleme tu je tvrtka Bio eko sistem d.o.o.

Pranje kontejnera vrši se kamionom napravljenim specijalno za tu namjenu. Pranja se obavljaju hladnom ili vrelom vodom pod pritiskom od 160 bara u zatvorenoj komori što omogućuje potpuno dezinficiranje svakog kontejnera za smeće iznutra i izvana.

Naše usluge u potpunosti ispunjavaju sve norme i odredbe propisane Zakonom o zaštiti okoliša jer se pranje obavlja vrhunskom tehnologijom u zatvorenoj komori kamiona te se na taj način osigurava:

*Svaka kap vode kojom se peru kontejneri završava u samom kamionu u posebnom spremniku za prljavu vodu, koji se prazni na specijalno određenim mjestima za otpadne vode.
*Sve štetne tvari, aerosoli koje se oslobađaju prilikom pranja ostaju u zatvorenoj komori
*Osobe koje se nalaze u neposrednoj blizini kamiona ni na koji način ne dolaze u dodir s aerosolima i u potpunosti su sigurni
*Okoliš je kroz ovu vrstu pranja APSOLUTNO ZAŠTIĆEN.

Nemojte više trpjeti ono što ne morate… Mi imamo rješenje za sve Vaše probleme. Bio eko sistem d.o.o.